Moby pénzt, nőket, drogot küldene a jó kritikáért

Vágólapra másolva!
Moby azt írja blogjában, hogy akár drogokat, nőket és pénzt is küldene azért az újságíróknak, hogy jó kritikát írjanak az új lemezéről.
Vágólapra másolva!

"Tudom, hogy az újságírók is olvassák ezt a blogot. Ha te egy újságíró vagy, és rosszakat akarsz írni a lemezemről, akkor itt egy ajánlat: jó szó ellenében küldök szívesen pénzt, drogokat, nőket. A sajtószabadság híve vagyok, de a korrupció sem gond." - írja Moby.

Egyesek szerint a sztár csak ironizál, internetes naplójában, mások azt mondják, ez csak egy része az alternatív reklámkampánynak, és ezzel is csak nagyobb publicitást szeretne elérni.

Múlt héten például utcazenéléssel próbálkozott, előtte viszont pánikbetegségétől volt hangos a sajtó. Március végén kerül boltokba Moby hatodik stúdiólemeze, a Last Night.

Az albumon tizenöt szám kapott helyet, amely között található olyan is, amit Dan Grech-Maguerat mixelt. A dj készített már átdolgozást a Radioheadnek és a Scissor Sistersnek is.

A lemez különleges vendége még mc Grandmaster Caz, a Rappers Delight egyik írója, Sylvia a Kudu-ból, mc Aynzli.

"Sokkal több a dance-elem ezen a lemezen, mint az utóbbi albumaimon, lehet, hogy azért van, mert mostanában sokat játszottam partykon" - nyilatkozta Moby a Last Night-ról.

party.[origo].hu

Moby feat. Debbie Harry