Újra szól a csikidám!

Vágólapra másolva!
Ismét retrobuli a gödöllői Club Q-ban október 4-én, szombaton. Egész éjszaka a nyolcvanas-kilencvenes évek legjobb hazai slágerei, ráadásul az éjszaka folyamán Szikora Robi és az R-Go-gidák is elkápráztatják a közönséget.
Vágólapra másolva!

Szikora Róbert pályafutása a Ferm együttesben kezdődött a hatvanas évek végén, majd 1973-tól 1983-ig a Hungáriában játszott, végül megalapította saját együttesét, az R-Go-t, amely 1983-től 1993-ig működött, a végén R-Go Proletars néven.

Zenét írt Szűcs Judithnak, Aradszky Lászlónak, Görbe Nórának (Linda). Az együttes felbomlása után dolgozott Szandival, írt Gergely Robinak is lemezt, komponálta a Cha-Cha-Cha, a Katonadolog és a Hangszál zenéjét.

Az R-GO zenekar múlt év szeptemberében ünnepelte fennállásának huszonötödik évfordulóját. A koncert a legkülönbözőbb korosztályokat mozgatta meg, több generáció együtt tombolt a dalokra. Ugyan eltelt negyed évszázad, de a zenekar szekere nem áll meg, számos hazai és külföldi fellépésük lesz idén is.

Hajnali egy órától színpadon Szikora Robi és az R-GO Gidák, előtte és utána dj Tomek jelentkezik a nyolcvanas-kilencvenes évek legnagyobb slágereivel. Jegyek elővételben ezer, a helyszínen ezerötszáz forintért válthatók.

(x)