Azax Syndrom: a deathmetáltól a psytrance-ig

Vágólapra másolva!
A Megaherz csapata, mintegy negligálva a szilveszteri nagyüzemet, az év első hétvégéjére időzítette a nagy psytrance-durranást. Szombaton ugyanis a Supersonicba hozza az egykoron még a deathmetál műfajban kezdő Azax Syndrom formációt.
Vágólapra másolva!

Az izraeli Azax Syndrom, azaz Regev Azaria a kilencvenes években énekesként kezdte zenei pályafutását, egy deathmetál-bandában, majd később néhány barátjával a psytrance felé fordult. Sokéves lemezgyűjtés és rendszeres dj-zés után 2002 elején látott neki a producerkedésnek.

Kedvelői szerint zenéire jellező a stílusvegyülés - a keze alól kikerülő psytrance-slágerek könnyen felismerhetőek és szerfölött energikusak. Több kiadónál jelentek meg eddig munkái, együtt dolgozott többek között olyan nevekkel, mint Skazi, Psysex, Absolum, Spacetribe.

Debütáló nagylemeze, az Evolution, 2007 áprilisában jelent meg a 3D Vision kiadónál. Ugyanitt a tavalyi év végén a The Exploding Man című válogatáslemeze is útjára indult, a napokban nálunk is a boltokba kerül.

A szombati Megaherz-est belépőjének 1500 forintos árából könnyedén meg lehet úszni ötszáz forintot. Ehhez mindössze öt ismerősnek kell továbbküldeni a partyinfót, a [email protected] címet cécézve. A szervezők azt ígérik, a válaszul küldött e-mailben további információkat is adnak.

Az óbudai Supersonicban (Fényes Adolf utca 28.) az izraeli vendégen kívül ott lesz még (újra) Gi_o Ausztriából, a Megaherz kollektívát pedig Spektrum, The Sly Bastard és Vibo képviseli majd. A psyhedelic-színpadon kívül még két helyszín, így a No Vidra Crew dj-i által uralt, valamint egy chill-pult áll majd rendelkezésre.

Azax Syndrom: Chucky

party.origo.hu