Hét különleges éjszaka

Vágólapra másolva!
Ez a hely, nem az a hely, ahol minden éjjel ugyanazok a megfáradt slágerek kapaszkodnak erőtlenül egymásba, hogy aztán az utolsó napra már előre tudd, melyik szám után mi következik. A Snowattack minden egyes éjszakáján két helyszínen zajlik majd az ereszdelahajamat, és ki merjük jelenteni, hogy party-kínálatunk minden pocakot jól fog lakatni.
Vágólapra másolva!

Szinglik és notórius hűtlenkedők, figyelem! Piros a tilos, a zöld meg... Te döntöd el, hogy melyik karkötőt választod! Add meg az esélyt egy átmulatott estének. Vagy egy egyhetes románcnak. De az is lehet, hogy életed párja feszít majd ezen az estén zöld karperecben. "Csupán" meg kell találnotok egymást a Nokia Connecting People Partyn!

A tavaly hatalmas sikert aratott hölgyválasz-est ismét felizzítja a báltermet, ezen az éjszakán előreláthatóan kár is áldozni az aréna befűtésére! Belépés a ladies nightra szigorúan csak csajoknak! Italakciókkal várnak, no de nem csak ital jár a pultnál, hanem pontok is mellé. A pontokkal pedig az éjfélkor kezdődő pasivásáron megvehetitek a kiszemeltet egy órára! (Aztán ki tudja...) Azok a pasik pedig, akik nem szívesen árulnak petrezselymet, de annál inkább vonzza őket a hölgyek koszorúja, a helyszínen jelentkezhetnek a mókára a Joy Ladies Nighton!

A délutáni Red Bull Extrém Csúszást egy ugyancsak extrém (meg)csúszás követi. Goa partyt már láttunk. Havat is, hegyeket is. No de tábortüzes, szabadtéri goa bulit a hóban? Elő a színes napszemüvegekkel, tarka hippicuccokkal, bújjanak elő a sapkák alól azok a raszták, és tekergőzzenek tova a hangok az ormok között. Azon pedig senki ne csodálkozzon, ha a goás világbéke jegyében egy pár átszellemülten ördögbotozó mackó is becsatlakozik a dínom-dánomba a Sunrise Partyn.

A '70-es és '80-as évek divatja észrevétlenül kúszott vissza az életünkbe, így a Snowattacken sem hagyhatjuk ki a múltidézést. Öltözz ezen az estén diszkókirálynőnek, Abba srácnak/lánynak, korai Madonnának vagy egyenesen David Bowie-nak - de csakis a Ziggy Stardust korszakából! -, mert ezen az estén senki nem fog ezért a kis elhajlásért hülyének nézni.

Elő hát a trapézgatyákkal, a Vasarelly-festményeket megszégyenítő mintás cuccokkal, mikrofon frizurával vagy épp a legbevállalhatatlanabb tupírral, és irány a Boogie Night tánctere! És ha nem csak öltözetedben éled át a korszakot, hanem máris bizsergeti a bugi a lábad, keríts magadnak erre az estére egy másik rakétalábút, és nevezzetek a retró táncversenyre, a verseny fődíja egy prágai hosszúhétvége.

A tavalyi party

A Bacardi Összeolvadás Éjszakáján az ügymenet igen egyszerű: leírjuk nektek feketén-fehéren, hogy várunk Benneteket feketében-fehérben! Vagyis öltözz a Fundango Snowattack színeibe.

A Rewind este hőseit jól ismered már úgy is. Hogy honnan? Ez életkori sajátosság. Az ősi vagy az újkori West Balkánról, a Kultiplexből, a MokkaCukából. Manapság a Corvintetőről. Igen. Palotai, Cadik és MC Zeek triója hazánk partynépének többedik generációját tanítja - mégpedig nem középiskolás fokon - egy kis szerda éjjeli megüdvözülésre, no meg hiphopra, breakre, drumandbassre. Nem lesz ez másképp Puy-ben sem!

(x)