Megvannak a nyertesek a Martin Eyerer&Butch-partyra, az A38-ra!

Vágólapra másolva!
Az elmúlt egy évet nem henyéléssel töltötte az No Vidra Crew partyszervező-csapat. 2008-ban olyan nevekkel tarkított sorozatot tudhatott magáénak a négyéves brigád, mint az Extrawelt, Oliver Huntemann, Fairmont, Florian Meindl, Petter, Axel Bartsch, Kanio... Az év végére sem adták alább: december 27-én az A38-on Butch albumbemutató turnéjának budapesti állomásán vehetünk részt, ráadásul egy exkluzív Martin Eyerer-szettet is végigtáncolhatunk. Nyerj jegyet rá!
Vágólapra másolva!

Butchot az elektronikus zene egyik legígéretesebb újoncaként tartják számon. A Great Stuff és a Trapez kiadóknál megjelent zenéivel, remixeivel nemzetközi hírnévre tett szert, mára olyan nevek játszák rendszeresen számait, mint Dubfire, Claude Vonstroke, Oliver Koletzki, vagy épp Monika Kruse.

Butch zenéiből többek között Oxia, Popof, a Pig&Dan, illetve a Format:B is készített már remixet. A végeredmény várható volt: bookingok Tokiótól Párizsig, Londontól Barcelonáig, Kijevtől Bécsig.

Sodró, pumpáló stílusa a techhouse és a hipnotikus minimáltechnó sajátos keveréke, melyben rendkívüli érzékkel ötvözi a finom dallamokat és a szigorú ütemeket. Ez év novemberében pedig megjelent Butch első albuma.

A Papillon címre hallgató lemezről sokan nehezen hiszik el, hogy tényleg egy debütalbum, és nem egy sok-sok éves tapasztalattal rendelkező producer műve. A végeredmény egy érett, profi munka, melyet a "nagy öregek" is elismerően bólogatva hallgatnak.

Az este másik vendége Butch jó barátja, a német szcéna egyik megkerülhetetlen alakja, Martin Eyerer. Ő a világ vezető techhouse-, electrohouse-kiadóinál jelentet meg zenéket, úgymint a Trapez, a Great Stuff, a Boxer, az angol Renaissance, vagy saját kiadója, a Kling Klong.

Martin professzionális mastering-stúdiója egy meglehetősen illusztris társaság találkahelye lett, olyanokkal, mint Gui Boratto, Oliver Koletzki, Namito, Oliver Klein, Chopstick, vagy Florian Meindl.

Németország legnívósabb tánczenével foglalkozó rádiójánál, a Sunshine Live-nál heti rendszerességel jelentkezik Session De Luxe névre hallgató műsorával, ahol - többek között - megfordult már vendégként Stephan Bodzin, Anthony Rother, Patrick Chardronnet, Oliver Huntemann, Gregor Tresher és Tomas Schumacher is.

Butch Earth című száma

Eyerernek 2008-ban jelent meg debütáló albuma, a Word of Mouth. Ezt idén nyáron a Mokka Cukában, a szakadó eső ellenére egy hatalmas buliban már hallhatta a magyar közönség. Akit akkor elriasztott az időjárás most bepótolhatja a kimaradást.

December 27-én az albumbemutató turné hivatalos állomásaként Budapesten, az A38 hajón mi is megbizonyosodhatunk a fiatal német-török egyesülésről. Hazai részről a Lick the Clickből ismert Isu, és a szervező NVC három minimalistája, Subotage, Ioda és Dr. Zoidberg aka Oyle - egyben a party.[origo].hu dj-je is - pakolja a lemezeket.