Muzzaik a Club Q-ban

Vágólapra másolva!
November végén rendezték meg a Friday Night's partysorozat első darabját a Club Q-ban. Január 9-én, az idei első fergeteges partyn a Disco*sHit sztárjai, a Muzzaik és a házigazda Joe Nathan pörgeti a lemezeket.  
Vágólapra másolva!

A Muzzaik formáció 2002-ben alakult, DannyL és Sullivan ötlete alapján. A két magyar dj-t közös stílusuk hozta össze, és úgy gondolták ideje lenne megvalósítani zenei ötleteiket. Rövid idő alatt nagy sikerekre tettek szert világszerte és saját hazájukban egyaránt.

Kezdetben a sötétebb és mélyebb hangzás volt rájuk jellemző, de mára már a house zene minden része megtalálható hangzásukban. Céljuk maradandót és egyedit alkotni, legyen az lágyabb vagy keményebb vonal.

Eddigi munkáikat olyan kiadók jelentették meg, mint a Stereo, az Iberican, Harlem, Stealth, SFP, Tommyboy Silver, Yoshitoshi, Seamless Black, Progcity, Armada, Serial Killer, Pornostar, Saw Recordings, vagy a Universal Music.

Nemcsak produceri munkáik, hanem dj-szettjeik is különlegesnek számítanak, szintén egyedi hangzásuk miatt. Saját hazájukban, illetve más országokban fordulnak meg különböző rendezvényeken, neves klubokban (Anglia, Mexikó, Szlovénia, Ausztria, Szlovákia, Szerbia, Románia).

A Muzzaik Productions megalapítása is az ő nevükhöz fűződik, melyben az ország vezető house-zenei producerei, és énekesei fordulnak meg. Dolgoztak már együtt Domokos Csillával, Zajda-val és Virággal is. A produkció Beloccával és Soneec-kal kiegészülve, egyre nagyobb sikereknek örvend világszerte.

2005-ben jelentetik meg saját kiadásban első albumukat, ami produkció több éves munkáját foglalja magában, és nagy elismerést kapott nemzetközileg. Nemcsak albumuk, hanem a maxi megjelenések is egyre ismertebbek, egyre több listán és charton találhatóak meg, remix felkérésekben is bővelkednek.

Az Ultra Nate Love Is The Only Drugs cimü számára készitettek remixet. 2006-ban a You Can Turn Me On című számuk a 8. helyig jutott a BillBoard Hot Dance Club Play listán és az új szerzeményeik is nagy sikert igérnek. 2007 nyarán jelent meg első szerzői albumok Between the Beats címmel, Spanyolország legnagyobb elektronikuszenei kiadóján, a Stereo Productions gondozásában.

Az estét a Muzzaik dj-i kezdik, utánuk pedig a házigazda Joe Nathan pörgeti tovább a buli ívét. Az estét csak tizennyolc éven felüliek látogathatják, belépőjegyet a lányok 1000, a srácok pedig 1500 forintért válthatnak.

Muzzaik az idei Balaton Sound-on

party.[origo].hu