Országos pályára áll a Debut-üstökös

Vágólapra másolva!
A hazai minőségi house kitartó igehirdetői, Garay és Add2Basket hosszú hallgatás után megjelentette Debut partysorozatuk legjobb ritmusait egy albumon. Hétéves fennállásukat The Debut című mixlemezzel, és a hozzá kapcsolódó Launch Party klubturnéval ünneplik - elsőként december 6-án szombaton, a gödöllői Club Q-ban.
Vágólapra másolva!

A hazai klubélet gyakorló felhasználói számára rendkívül jó hír, hogy a népszerű Debut újra útjára indult. A hetedik születésnapját ünneplő rendezvénysorozat e nemes alkalomból kiadta The Debut című mixlemezét, amivel a most induló országos klubturnén ismerkedhet meg a közönség.

Ehhez a méltó eseményhez pedig méltó helyszín dukál, így nem véletlen, hogy az egyik legelegánsabbnak tartott Pest megyei Club Q-ra esett a választás.

A Debut alapötlete 2001 nyarán született meg, majd még az év október 31-én meg is tartották az első felejthetetlen partyt a Cafe Del Art kávézóban. A sikeres indulást követően hamarosan a budapesti Pachában folytatódott a sorozat, eddigre már az állandó rezidensek névsora is kialakult: Dandy, Garay és Moonline.

Mellettük a hazai élvonalbeli dj-k, így Chriss, Kühl, Surprise és Pöli is rendszeres fellépőkké váltak. Az igazi sikereket akkor érték el, amikor különleges vízparti, erdős szabadtéri helyeken tartották a partyt.

Hamarosan rendszeres nyári helyszínné vált a Citadellánál található Garden is, ahol a zene és a budapesti panoráma kettőse tette felejthetetlenné a bulikat. Ettől kezdve szinte az összes neves budapesti klubban megfordultak és gyűjtötték a rajongókat többek között a Citadellában, a Home Clubban vagy az Inside-ban.

2005-ben már a nemzetközi élvonalbeliek is megmutatkoztak, és nem kisebb nevek léptek föl a Debut partykon, mint Sasha, Dave Seaman, Hernán Cattáneo, vagy Satoshi Tomiie.

Semmi kétség afelöl tehát, hogy szombat este a gödöllői Club Q-ban a megszokott hangulattal és egy felejthetetlen estével vár mindenkit a Debut partysorozat két rezidense, Garay és Add2Basket. Az eseményt 18 éven felüliek látogathatják, a belépőjegyek lányoknak 1000, míg fiúknak 1500 forintért válthatóak.

Pöli dj-szett a Debut Yachton idén augusztusban