Ronaldo dühöngött, aztán megmutatta az emberi arcát

cristiano ronaldo szurkoló szelfi portugál fociválogatott
Portugal's forward Cristiano Ronaldo (C) poses for a picture with a supporter who entered the pitch after the Euro 2016 group F football match between Portugal and Austria at the Parc des Princes in Paris on June 18, 2016. / AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo majd felrobbant az idegességtől az osztrákok elleni meccs végére, de így is figyelt rá, hogy a pályára beszaladó szurkoló ne menjen el közös kép nélkül. Szép gesztus.
Vágólapra másolva!

Cristiano Ronaldo második meccse, ha lehet, még pocsékabb lett, mint az első: a csapata megint csak döntetlent játszott egy gyengébb ellenféllel, ő pedig ezúttal egy tizenegyest is kihagyott, de egyébként sem sikerült neki semmi.

Az indulatait mindig nehezen palástoló támadó ennek megfelelően végigbosszankodta-fohászkodta-duzzogta a mérkőzést, láthatóan

nagyon idegesítette, hogy semmi sem sikerül.

Egy ilyen frusztráló 90 perc után futott be hozzá a pályára egy szurkoló, hogy közös képet csináljon vele. Ha nem tesz semmit, csak hagyja, hogy a rendezők rögtön elrángassák a srácot, senki sem szólhat egy szót sem, hiszen ez a dolgok rendje.

Jelezte, hogy hagyják csak

Neki azonban volt érkezése arra, hogy a rajongóját megvédje az odarohanó biztonságiaktól, amíg elkészül a kép.

Nézze meg a Ronaldo meccs közbeni arcairól, majd a végén a gesztusáról készült képgalériánkat!

Nem játszotta meg a fáradt sztárt Forrás: AFP/Miguel Medina