Nem kell megijedni, még Katarban van: az ikonikus póló lekerült, itt tűnt fel a szexi horvát kebelcsoda - fotó

QAT, FIFA 2022 World Cup, Quarterfinals, Croatia vs Brazil action Doha 2022 SP sportsman personality season 2022 22 soccer Horizontal FIFA SEASON GAME PLAYER SPORT
December 9th, 2022, Education City Stadium, Doha, QAT, World Cup FIFA 2022, quarterfinals, Croatia vs Brazil, in the picture Instagram model and former Miss Croatia, Ivana Knoll is Croatian, but with German roots. (Photo by Hasan Bratic / Hasan Bratic / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A katari focivébé egyik, ha nem a legnagyobb sztárja a hatalmas mellű horvát szurkolónő, Ivana Knoll. Miután a horvátok 3-0-ra kikaptak az argentinok elleni eldöntőben, mindenki azt hitte, leghamarabb majd a bronzmeccsen láthatjuk újra a lelátókon. Azonban a szexi kebelcsoda mindenkit meglepett, és bár nem az ikonikussá váló mezében, de feltűnt a francia-marokkói (2-0) elődöntőn is a férfi rajongók nagy örömére.
Vágólapra másolva!

Ivana Knoll az Instagram szoriját sem hanyagolja el, amelyből kiderült, hogy ott volt a második vb-elődöntőn is, hiába nem hazája válogatottja lépett pályára. Bár nem horvát mezben pózolt, a melleit így is kirakta, biztos, ami biztos.

Ivana Knoll ott volt a francia-marokkói elődöntőn is. Immár horvát mez nélkül Forrás: instagram.com/knolldoll/

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.