Vágólapra másolva!

Az edző lecserélte, majd megrugdosta játékosát

Ideális esetben egy klubnál a játékosok és az edző között baráti a viszony, hiszen így lehet a legkönnyebben együtt dolgozni, de ha még ez nem is áll fenn, a kölcsönös tisztelet akkor is elvárható. Ahol ez nincs meg, ott már gondok vannak, és hosszú távon nehéz elképzelni, hogy a tréner és az adott futballista együtt munkálkodjon a csapat sikeréért.

Ennek megfelelően néhány éve a román másodosztályban szereplő Extensiv Aradnál is meglehetősen feszült lehetett a helyzet, hiszen a csapat akkori edzője, Sorin Cirtu közismert vehemens természetéről, aminek az aradi derbin tanújelét is adta.

Az Extensiv az UTA ellen játszott és 2-0-s vesztésre állt, amikor Cirtu lecserélte egyik játékosát, a védő Ciucát, aki csapnivaló teljesítményt nyújtott. Ezen véleményét a tréner tettekkel is kifejezésre juttatta, mivel a pályáról lefelé ballagó futballistának előbb párat behúzott, majd pedig bele is rúgott a teljességgel elképedt játékosba.

A játékvezető nem vette észre a történéseket, ám a hazai szurkolók igen, akik egyből elkezdték kiabálni: "Kifelé a huligánnal!"

Noha a tréner szerint mindebből egy szó sem igaz, hiszen ő egyetlen ujjal sem nyúlt hozzá a focistához, az esetről videofelvétel is készült, így minden bizonnyal hosszabb eltiltásra számíthat Cirtu.