Vágólapra másolva!
Kis híján elmaradt az angol női profi labdarúgó-bajnokság élvonalának londoni rangadója, miután az Arsenal szertárosa nem a megfelelő színű zoknikat készítette be táskákba. Még szerencse, hogy nyitva volt a Chelsea ajándékboltja.

Ezért valakit nagyon nem fognak megdicsérni az Arsenal következő vezetői eligazításán. A tabella első helyén álló Chelsea a harmadik Arsenalt fogadta péntek este a Stamford Bridge-en. Csakhogy a szurkolók hiába vártak, a meccs nem akart elkezdődni a jelzett 7 órakor. 

Az ok meglehetősen prózai volt: az Arsenal csapata ugyanis nem megfelelő színű zoknikkal érkezett az idegenbeli meccsre. 

Nem volt mit tenni, megfelelő színű zoknit kellett szerezni, ugyanis a WSL (Women's Super League) szabályai szerint a mez, a nadrág és a sportszár színe nem lehet azonos. Még szerencse, hogy a Chelsea idegenbeli zoknija pont megfelelt a célnak, már csak be kellett szaladni a helyben lévő, még nyitva tartó ajándékboltba, és a keret minden tagját felszerelték a rivális zoknijaival.

Gond azért még így is akadt, elvégre egy adidasban játszó csapat nem futkározhat Nike jelzéses cuccban, és pláne nem mutogathatja magán az ellenfél címerét. Így aztán minden zoknit akkurátusan be kellett tekerni ragasztószalaggal.