Vágólapra másolva!
Az angol bajnok Manchester City egy bizarr videóval jelentette be amerikai turnéját, amelyben főszerepet kapott Erling Haaland és a pankrátorból lett színész, John Cena, aki a norvég sztárfocistának öltözött.

Az Egyesült Államokban fog turnézni a City

Pep Guardiola csapata idén nyáron négy mérkőzést játszik majd a tengerentúlon. Először július 23-án a skót Celtic ellen lép pályára a Chapel Hill-i Kenan Stadionban, július 27-én az olasz AC Milannal csap össze a New York Yankees legendás stadionjában. A Premier League címvédője ezt követően július 30-án a Barcelonával küzdhet meg az orlandói Camping World Stadiumban, végül augusztus 3-án a több mint 100 ezer fő befogadására alkalmas columbusi Ohio Stadionban zárja a túrát a Chelsea ellen.

Erling Haaland és a Mnachester City az Egyesült Államokba turnézik a nyáron
Fotó: AFP

A négy meccs közül alighanem a Barcelona elleni lesz a legjobban várt találkozó, ugyanis Guardiola 2008 és 2012 között éppen a spanyol sztárcsapat edzője volt, amellyel többek között két Bajnokok Ligája trófeát is nyert. 

A Citynél úgy döntöttek, hogy a turné bejelentését nem aprózzák el, ezért a legendás pankrátorból lett színész, John Cena segítségét kérte. A videóban Haalandot váratlanul felhívja a 16-szoros WWE-világbajnok és hollywoodi sztár, aki feszülős City-mezben és szőke parókában látható. 

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.