Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának záró mérkőzésén az újonc MTK Budapest 2-1-re legyőzte a Kisvárda csapatát az új Hidegkuti Nándor Stadionban, ezzel a szabolcsi együttesnek továbbra is 9 pont a hátránya bennmaradást érő kilencedik helytől. A találkozó után Feczkó Tamás, a Kisvárda edzője az M4 Sport kamerája előtt értékelt, és keményen kritizálta a játékosait.

„Az a csapat amelyik az életéért küzd, az nem kezdheti így egy mérkőzést, a második gól után kezdtünk el úgy játszani, ahogy megbeszéltük. 

Ez egyszerűen elfogadhatatlan és megengedhetetlen, hogy ilyen teljesítményt nyújtsunk az első percekben. A hatodik olyan tizenegyest csináljuk, amikor nem gólhelyzetben lévő játékos ellen szabálytalankodtunk

 – mondta felindultan a találkozó után Feczkó Tamás, a Kisvárda vezetőedzője.

Feczkó Tamás csapatának csodáre lenne szüksége a bennmaradáshoz
Fotó: Barbara Gabriella

„A középső zónában nem tudtunk nyomást gyakorolni az MTK-ra, voltak játékosaim, akik folyamatosan csúszásban voltak. 

Lehet rosszul játszani, de nem lehet megengedni egyetlen játékosnak sem, hogy feladják. Tiszta fejek kellenek a következő meccsekre

 – tette hozzá a Kisvárda edzője. 

Feczkó Tamást tavaly november 6-án nevezték ki a kiesés elől menekülő Kisvárda edzőjének. Vezetésével a szabolcsi csapat kétszer is nyerni tudott az őszi szezon hajrájában, azonban tavasszal a nyolc meccséből ötöt hazai pályán játszó Kisvárda csak két találkozót tudott megnyerni, miközben a téli szünetben Révész Attila azt mondta, ez minden idők legjobb kisvárdai kerete. 

A Kisvárda bennmaradásához csoda kéne, hiszen Feczkó Tamás együttese az utolsó nyolc fordulóban még utazik Diósgyőrbe, megy a Fradihoz, a Puskáshoz és a Pakshoz is. 

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.