Ez a váltó a világ legjobb csapata

Németh Nándor okkal mosolygott a 100 gyors elődöntője után
Vágólapra másolva!
Az olimpiák történetében először döntőbe jutó magyar férfi 4x100-as gyorsváltó az ötödik helyen zárt. A döntő után a váltó tagjai, Milák Kristóf, Németh Nándor, Szabó Szebasztián és Bohus Richárd nyilatkozott az M4 Sportnak.
Vágólapra másolva!

"Az eleje kifejezetten könnyű volt, igyekeztem mindenkit elkapni, akit csak tudtam. Az időmmel elégedett lehetek, az egyéni csúcs ugyan nem jött össze, tegnap mondtam, hogy a döntőben a hatodiknál előrébb szerettem volna végezni, ez össze is jött" - mondta Milák Kristóf rendkívül boldogan, aki első emberként a 7. helyen adta át a váltót Szabó Szebasztiánnak.

"Sok időm volt a két szám között, teljesen át tudtam vezetni és frissen úszni a váltóban. Jöttem a végén, láttam, hogy francia ellenfelem elkészül az erejével, sikerült jól benyúlnom a célba, büszke vagyok az egész csapatra" - mondta Németh Nándor, aki egy órával a váltó döntője előtt még a 200 gyors középdöntőjében volt érdekelt, ahol a 15. helyen zárt.

"Nagyon büszke vagyok a fiúkra. Mindenki sokkal komolyabbat úszott ezért a csapatért annál, amit tud. Ez a világ legjobb csapata" - mondta Szabó Szebasztián.

"Én olyan boldog vagyok, hogy azt el nem tudják képzelni. Már annak is nagyon örültem, hogy ezzel a csapattal úszhattam, és nagyon köszönöm mindenkinek, aki felkelt értünk ilyen korán reggel. Én a váltókért élek, ezért edzek, most még egy kicsit el is érzékenyültem" - mondta a szemmel láthatóan valóban a föld fölött járó Bohus Richárd.