Nevetséges videóbíró: érthetetlen, hogy lehetett ezt a horvát lövést gólnak látni - videó

Tokió 2020, 2020-as tokiói olimpiai játékok, olimpia, nyár, nyári olimpiai játékok, XXXII. nyári olimpiai játékok, vízilabda, Magyarország - Horvátország, negyeddöntő, 2021.08.04.
Tokió, 2021. augusztus 4. Nagy Viktor kapus a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia férfi vízilabdatornájának negyeddöntőjében játszott Magyarország - Horvátország mérkőzésen a tokiói Tacumi Vízilabdaközpontban 2021. augusztus 4-én. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Ha nem látjuk, nem hisszük el, szoktuk mondani, de ezt úgy sem hisszük el, hogy láttuk. A magyar férfi vízilabda-válogatott a címvédő horvátok ellen úgy is biztosan nyert 15-11-re, hogy a harmadik negyed elején a játékvezető videozás után megadott egy olyan horvát gólt, amikor Nagy Viktor egyértelműen hárította a jobb alsó sarokra tartó lövést.
Vágólapra másolva!

A kapusunk védése után már támadásban volt a csapat, amikor a játékvezető megállította a mérkőzést, és a medencében lévők közül senki nem tudta, hogy mi is történik. A videón tisztán lehet hallani, hogy Märcz Tamás magyar szövetségi kapitány bekiabál a csapatnak, hogy "visszanézik, hogy bent volt-e", mire talán Nagy Viktor hangja hallatszik, aki teljes határozottsággal válaszol: "Mi? Ez? Persze, hogy nem volt bent!"