Ki megy ma? - Saviola, Delgado

Vágólapra másolva!
A Manchester United portugál szélsőjét, Cristiano Ronaldót a Real Madriddal hozták kapcsolatba. A Wigan Athletic megszerezte a másodosztályú Crystal Palace védőjét, Fitz Hallt.
Vágólapra másolva!

A Beitar Jerusalem francia középpályása, Jérome Leroy visszatérhet az FC Sochaux-ba. Az Arminia Bielefeld leigazolta a másodosztályú 1. FC Saarbrücken kapusát, Mark Zieglert.

A Panathinaikosz csábítja a Sevilla FC argentin támadóját, Javier Saviolát. Az AC Milan a hírek szerint 40 millió eurót fizetne az Atlético Madridnak Fernando Torresért és Maxi Rodríguezért.

Az FC Barcelona B csapatának csatára, Cristiano Hidalgo az RC Deportivóba tart. A Sevilla FC bejelentkezett a Cagliari hondurasi csatáráért, David Suazóért.

Az RCD Espanyol közel áll ahhoz, hogy megszerezze az AZ Alkmaar középpályását, Denny Landzaatot. Az Energie Cottbus ghánai támadója, Lawrence Aidoo szerződést hosszabbított.

A VfB Stuttgart szeretné megszerezni az Olympique Marseille elefántcsontparti védőjét, Abdoulaye Meitét, akit a Bolton Wanderers is csábít. A VfL Bochum szerződtette az 1. FC Nürnberg védőjét, Benjamin Lensét.

A Borussia Mönchengladbach érdeklődik a svájci FC Basel argentin támadója, Matías Delgado iránt. Az Arsenal FC francia védőjét, Pascal Cygant a Stade Rennes csábítja.