Cáfolják a szerbek Vidic és Pantelic bunyózását

Vágólapra másolva!
Nemanja Vidic, a Manchester United és Marko Pantelic, az Ajax futballistája a világbajnokság előtti felkészülés során összeverekedtek egymással a kovilovói edzőtáborban, állítja a Svet című bulvárlap. A Szerb Labdarúgó Szövetség szerint ez hazugság, s támogatja a feljelentést fontolgató játékosokat.
Vágólapra másolva!

Nagyon furcsa hír látott napvilágot a Svet című szerb bulvárlapban, amely állítja, Nemanja Vidic (Manchester United) és Marko Pantelic (Ajax) a vb előtti felkészülés során összeverekedtek.

A Svet szerint Vidic emiatt nem akart pályára lépni a Lengyelország és Kamerun elleni felkészülési mérkőzéseken, ám, hogy ne legyen botrány, a szerb szövetség megfázással és lázzal indokolta a középső védő hiányát.

A lap szerint Vidic abban bízott, hogy sikerül ugyanazt elérnie, mint 2006-ban, amikor Mateja Kezmant sikerült eltávolítania a válogatottból, állítólag az akkori affér miatt nem kap azóta meghívást a nemzeti csapatba.

A Szerb Labdarúgó Szövetség szerdán hivatalos közleményben tiltakozott a lap állításai miatt.

" A cikk teljes egészében hazugságokon alapszik, egy szó sem igaz belőle, csak azt a célt szolgálja, hogy lejárassa a szerb válogatottat, az említett játékosokat és a szerb labdarúgást. A szövetség teljes mértékben Nemanja Vidic és Marko Pantelic mögött áll. Álláspontunk az, hogy az előre eltervezett hazugságon alapuló cikk csakis a példányszám növelését szolgálta. Vidic és Pantelic lejáratásával egyesek olcsó poénokat akartak szerezni, a szövetség azonban nem fogja megengedni, hogy a válogatott játékosok nevét bárki is befeketítse. Vidic és Pantelic élni fognak a jogaikkal és feljelentést tesznek az említett lap ellen, a szövetség pedig mögöttük áll majd és segít nekik, hogy az igazság kiderüljön" - idézte a közleményt a Magyar Szó.