Következő mérkőzések
Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország
Vágólapra másolva!
Információnk szerint vasárnap este Lukács Ferenc, az Újpest labdarúgócsapatának tulajdonosa megegyezett Glázer Róberttel, aki az őszi idényben a Kispestet irányította. A megállapodás értelmében Glázer Róbert a lilák új vezetőedzője, az eddigi szakvezető, Kisteleki István pedig sportigazgatóként tevékenykedik a továbbiakban a klubnál.

Az edzőváltás nem meglepő, hiszen már a záróforduló előtt borítékolható volt, hogy Kisteleki feláll a kispadról. Valószínűnek tűnt az is, hogy utóda Glázer Róbert lesz, hiszen a szakvezető jó barátságban áll az újpesti csapat tulajdonosával, aki már szerdán jelezte, hogy felveszi a kapcsolatot a kispesti trénerrel. Glázer ugyan cáfolta, hogy klubot váltana, Koncz László, a Kispest egyik tulajdonosa azonban jelezte, nem állnak az edző útjába, ha a távozás mellett dönt.

Amennyiben Glázer nem jött volna Újpestre, Lukács Ferenc Nagy Lászlót kérte volna fel a vezetőedzői posztra. Az eddigi edző, Kisteleki István nem távozik Újpestről, a továbbiakban sportigazgatóként tevékenykedik a klubnál. Valószínűleg az Újpest játékoskeretében is lesznek változások, az pedig már biztos, hogy Glázer Kispestről magával hozza a középpályás Piroska Attilát.

Bánki József

Újpesten is edzőcserét terveznek

Mindent egy helyen az Eb-ről