Vágólapra másolva!
Kobe Bryant megint alakított: 45-öt vállalt a Los Angeles Lakers 99 pontjából, amivel a kaliforniaiak elhozták a győzelmet Houstonból. Nyolc év után újra nyert New Yorkban a Boston, Milwaukee-ben szörnyű hajrá után, dudaszóra hintett kosárral verték a hazaiak a New Jerseyt, Orlandóban sima győzelmet aratott a Chicago Bulls.

Fotó: Reuters

Houston és Larry Johnson most nem tudta
megállítani Battie-t és a Bostont

Közel 8 év után, 16 meccs óta először verte a Madison Square Gardenben a New York Knickst a Boston Celtics, 92-86-ra. Paul Pierce, a bostoniak legjobbja 13/21-gyel dobott, közte egy kulcsfontosságú triplát. Antoine Walker 23, 15-ig jutott az egész pontosan 1993. január 10-e óta tartó szenvedését megszakító Bostonban. Akkoriban Pierce másodikos gimnazista volt... A New Yorkot Glenn Rice 32 ponttal támogatta.

Fotó: Reuters

Brand megtréfálja McGradyt

A szezon eddigi legnagyobb csalódását okozta híveinek az Orlando, mely otthon kapott ki 99-88-ra a Chicago Bullstól. A Magicben Pat Garrity 19, Darrell Armstrong 18, Tracy McGrady 31 pontot dobott, abból 13-at az utolsó negyedben, de a jó egyéni teljesítmények ellenére a csapat újra kikapott, pedig az előző két nyertes meccs után már-már szériáról beszélhettünk volna. Az orlandóiak november 9-én is kiábrándító vereséget szenvedtek Chicagóban (95-90). A Bikák húzóembere természetesen az egykori orlandói Ron Mercer volt (25), Elton Brand 19, 10-et ért el a liga legrosszabb, zsinórban ötször kikapó csapatában.

Š Copyright Reuters Limited. Š Hungarian translation Origo. Minden jog fenntartva.
A jelen képernyő Reuters-tartalmának a Reuters írásbeli engedélye nélkül történő közzététele vagy terjesztése kifejezetten tilos.