Vágólapra másolva!

Foci helyett pornófilm

A mai labdarúgásban már jószerével nincsenek ismeretlen csapatok, a világháló segítségével szinte mindent meg lehet tudni egy adott gárdáról, ettől függetlenül még mindig dívik az a szokás, hogy az edzők igyekeznek személyesen is feltérképezni a leendő ellenfelet.

Így akart tenni a norvég Sogndal IL szakmai stábja is, amely a Stabaek IF-ről szeretett volna minél több információt megszerezni, éppen ezért kért egy videokazettát a másik klubtól annak legutóbbi mérkőzéséről. A Stabaeknél azonban nem nagyon akarhatták, hogy kiismerjék az együttest, hiszen az elküldött kazettán nem mérkőzés szerepelt, hanem egy pornófilm.

Az egyesület nem győzött elnézést kérni a technikai hibáért, de úgy tűnik, a problémát nem sikerült tökéletesen megoldani, mert amikor pár héttel később a Tromsö IL hasonló kéréssel állt elő, akkor nekik sem sikerült megfelelő szalagot küldeni - igaz, ezen legalább nem egy pikáns felvétel volt, hanem egész egyszerűen semmi. A Tromsö háza táján joggal gondolhatták: ennél még a pornófilm is jobb lett volna...