Vágólapra másolva!
Egy új igazolás számára mindig előnyös, ha jó kapcsolatot ápol az edzővel, a skót Dundee United spanyol támadója, David Fernández viszont elég furcsán került közelebbi kapcsolatba a szakvezetővel, Gordon Chisholmmal.

A Celtic FC-től leigazolt támadó éppen beállni készült a Hearts FC elleni találkozón, amikor az edző, egy bírói ítéleten felbőszülve, mérgében belerúgott egy a földön heverő palackba. A flakon elrepült, de ugyanezt tette Chisholm (a jelek szerint rosszul megkötött) cipője is, amely arcon találta az oldalvonal mellett álldogáló Fernandezt. Igazi telitalálat volt, a lábbeli úgy felsértette a csatár arcát, hogy három öltéssel kellett összevarrni - ami után beállt a csapatba, és fél órát töltött a pályán.

A tréner az esetet követően természetesen elnézést kért játékosától. "Meglehetősen ideges voltam a játékvezető ítéletei miatt, ráadásul az ellenfél vezetett, és valahogyan le akartam vezetni a mérgemet. Mit mondjak, túl jól sikerült, de a meccs után mindent megbeszéltünk Daviddel. Mindenesetre tény, hogy ez nem a legjobb kezdete a munkakapcsolatunknak" - ismerte el a szakember.