Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Vágólapra másolva!

Tüntetés helyett mozogjon Budafokon

Ha még nincs programja október huszonharmadikára, vagy a megemlékezések után mozgásra vágyik, a nélkül, hogy a tüntetőket szeretné kerülgetni, akkor irány Budafok, ahol második alkalommal rendezik meg az Egészségnapot.

Az újfajta mozgás, amely a jóga és a thai chi elemeit ötvözi magában napi 20 perc gyakorlással egészségmegőrző hatású. Ízületkímélő módszerrel élénkíti a vérkeringést, ezzel összes szervünk működését javítja a vérnyomás emelése nélkül.

Az egyszerű gyakorlatok lazító és élénkítő hatású változatai könnyedén elsajátíthatóak az idősebb korosztály számára is. Játékos formagyakorlatai gyermekek számára is élvezhető formában ösztönöznek mozgásra.

Különleges öltözék nem szükséges hozzá, ahogy előképzettség sem. A Duna TV-ben és a Testnevelési Egyetem jótékonysági gáláján bemutatott újszerű mozgás 2-3 nap alatt megtanulható és a mindennapokba beilleszthető, otthon is önállóan végezhető.

Bemutató és kipróbálási lehetőség október 23-án 10-17 óra között Budafokon az Ipartestület székházánál, az Ezüst-Platán teremben (XXII. kerület, Mária Terézia u. 60.) a 2. Egészségnap keretében.

Mindent egy helyen az Eb-ről