Vágólapra másolva!
Új, Magyarországon eleddig ritkán látható vállalkozásba fog a győri Revita TV, amely hároméves szerződésben vállalta, hogy a győri labdarúgócsapatról és nőikézilabda-együttesről külön műsort készít. Az ETO TV megalakulását sajtótájékoztatón jelentették be.

Hetente egy alkalommal, 25 perces adással jelentkezik az ETO TV. Az erről szóló megállapodást kedden írta alá Győrben az Audi-ETO Kézilabda Club, a Győri ETO Futball Club és a Revita Televízió vezetője.

"A magyar női kézilabdázás, ezen belül az Audi-ETO KC a világ élvonalában van, ezért is jó klubunknak és a sportágnak is, ha minél nagyobb nyilvánosságot kap - mondta Vanyus Attila, az Audi-ETO KC elnöke. - Örülök, hogy az ország, de mondhatom, hogy a világ minden részében megtalálható szurkolóink a mérkőzések közvetítésén kívül is még jobban megismernek bennünket, sztárjátékosainkat, a klub belső életét, tehetséges fiataljainkat."

Klement Tibor, a Győri ETO FC ügyvezetője kiemelte, hogy a három évre kötött szerződés kitűnő lehetőséget kínál a labdarúgócsapat szélesebb körben való megismertetésére. "Büszkék vagyunk arra, amit felépítettünk Győrben az elmúlt években. Az európai színvonalú stadionra, az értékes utánpótlásunkra. Kitűnő kapcsolatot ápolunk az Audi-ETO-val, ez a szerződés is ennek ékes bizonyítéka."

A 25 perces adás minden szerdán 19:35 perckor kezdődik és a Revitatv.hu internetes portálon is megtekinthető.

Az ETO TV tervezett tartalmi elemei:

  • beszámolók, tudósítások, összefoglalók a klubok mérkőzéseiről

Ide kerülnek a különböző meccselemzések, független szakértői megszólalások, értékelések, valamint a következő mérkőzések beharangozói, riportokkal, esélylatolgatásokkal.

  • edzések, felkészülések

Főleg a holtszezonban kerül fókuszba ez a témakör, de a szezon alatt is megosztják a szurkolókkal az őket érdeklő háttér-információkat.

  • riportok játékosokkal, klub menedzsmenttel, szurkolókkal, szakértőkkel

A klubok működését, a háttérben dolgozó alkalmazottak munkáját és a működéssel, működtetéssel kapcsolatos információkat dolgozza fel.

  • az utánpótlás-nevelés bemutatása

Az ETO mindig is kiemelkedő utánpótlásáról volt híres, azonban nagyon keveset tudni az utánpótlás bázis felépítéséről, működéséről. Ezen szeretne egy külön rovattal segíteni az ETO TV.

  • interaktív játékok, gólszépségversenyek, gólösszefoglalók készítése

Különböző játékok szervezésével, értékes nyereményekkel szeretnék még színesebbé tenni a műsort a szurkolók számára.

  • jegyvásárlási akciók, promóciós termékek értékesítése

A jegyértékesítési akciók ismertetése, az ETO Shop népszerűsítése a célja ennek a rovatnak.