Vágólapra másolva!
Az amerikai közönség nem fogadta valami szívélyesen a Los Angeles Galaxyba visszatért David Beckhamet. Az angol középpályás az év elején eredetileg csak arra az időre került volna kölcsönbe az AC Milanhoz, amíg tart a bajnoki szünet az MLS-ben, de az olasz gárdának sikerült megállapodnia a Galaxyval abban, hogy Beckham a Serie A befejezéséig Milánóban maradjon.

A játékos csak a napokban csatlakozott ismét amerikai klubjához, és bár a korábbi nyilatkozatháború után csapattársával, Landon Donovannal sikerült békét kötnie, a drukkerek kifejezetten ellenségesek voltak vele szemben. Persze, a középpályás a hírek szerint elsősorban nem ezért szeretne mihamarabb visszatérni Európába, hanem azért, mert csak így van igazán esélye arra, hogy Fabio Capello kivigye őt a 2010-es vébére.

Angol lapértesülések szerint nem elképzelhetetlen, hogy a játékos hamarosan ismét Angliában szerepel, mivel két egyesület is érdeklődik iránta. A Tottenhammel már az év elején is kapcsolatba hozták, mivel a Spurs mestere, Harry Redknapp többször is elmondta, hogy szívesen látná őt a csapatban - és a menedzser Angliában a váratlan transzfereiről híres. A The Daily Mail viszont úgy tudja, hogy a Chelsea is csábítja Beckhamet: a Kékeknél az a Carlo Ancelotti lett az edző a nyáron, aki tavasszal a Milannál már dolgozott együtt a középpályással.

További átigazolási hírek:
Az Arsenal érdeklődik a Toulouse csatára, André-Pierre Gignac iránt. A DVSC-TEVA kupaellenfelének, a Kalmarnak a középpályását, Rasmust Elmet az Everton és a PSV Eindhoven is kiszemelte. A Lille a Le Mans középpályásával, Gervinhóval erősítene.

A Köln közel áll ahhoz, hogy megszerezze a jelenleg klub nélküli portugál középpályást, Maniche-t. A Sevilla bejelentkezett a Málaga hátvédjéért, Jesús Gámezért. A Real Zaragoza megszerezte a Getafe csatárát, Ikechukwu Uchét. A Fiorentina érdeklődik a Benfica brazil középhátvédje, Luisao iránt.

www.global-soccer.eu