Vágólapra másolva!
Holland sajtóértesülés szerint Dzsudzsák Balázs iránt a CSZKA Moszkva érdeklődik. Az orosz labdarúgó-bajnokság harmadik helyezettje a chilei Mark González helyére szeretné leigazolni a 23 éves magyar szélsőt.

Dzsudzsák Balázs két hete az [origo]-nak azt mondta: ha erősebb csapat hívja, mint a PSV, akkor szívesen váltott volna nyáron: "Az Atlético Madrid, a Valencia, a VfB Stuttgart és a Fenerbahce csapatai közül szinte mindegyiknek igent mondtam volna, mert egy ilyen átigazolás előrelépést jelentene."

A Voetbalzone.nl weboldal értesülése szerint az orosz bajnokságban harmadik helyezett CSZKA Moszkva élénken érdeklődik Dzsudzsák Balázs iránt, mivel a korábban a Liverpoolban is megfordult, aztán a Betistől 6,5 millió euróért tavaly megvett, chilei Mark Gonzalez nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

A holland portál szerint megkönnyítheti Dzsudzsák döntését, hogy egykori csapattársa és jó barátja, Danko Lazovic remekül érzi magát Oroszországban (a Huszti Szabolcsot is foglalkoztató Zenit szerb légiósa 16 mérkőzésen négy gólt szerzett, legutóbb az Alanyija Vlagyikavkaz ellen lőtt szépségdíjas szabadrúgásgólt).

A CSZKA keretének - több orosz válogatotton kívül - olyan sztárjátékosok is a tagjai, mint a brazil válogatott Vágner Love vagy a dél-afrikai focivébén remeklő japán Keisuke Honda.

A moszkvai együttes a PSV-hez hasonlóan érdekelt az Európa Ligában, s eddigi mindegyik csoportmeccsét 3-0-ra nyerte a svájci Lausanne, az olasz Palermo és a cseh Sparta Praha ellen.