Vágólapra másolva!
Március elsejei hatállyal Schmidt Gábort, a Magyar Kajak-kenu Szövetség eddigi főtitkárát nevezte ki a Nemzeti Sportközpontok (NSK) főigazgató-helyettesének Vígh László kormánybiztos.

Az NSK hétfői közleménye szerint a kinevezéssel egyidejűleg új szervezeti rend lép életbe. A kiemelt projektek, így például az Istvánmezei út 3-5. és a Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciója, valamint a lágymányosi Tüskecsarnok befejezése közvetlenül a kormánybiztos alá tartozik majd, míg az olimpiai központok és az intézményhez tartozó egyéb létesítmények napi üzemeltetését az újonnan kinevezett főigazgató-helyettes irányítja márciustól.

"Schmidt Gábor régóta dolgozik a sport területén, érti és átlátja a magyar sport jelenlegi viszonyait. Örülök, hogy egy ilyen szakemberrel bővül az NSK csapata" - mondta a kinevezéssel kapcsolatban Vígh László. "A Nemzeti Sportközpontok továbbra is arra törekszik, hogy folyamatosan javuló körülményeket biztosítson a magyar sportolók minőségi felkészüléséhez, a szabadidősporthoz és a hazai rendezésű nemzetközi versenyek megrendezéséhez."