Vágólapra másolva!
A Ferencváros hazai pályán egy góllal jobbnak bizonyult a Kecskemétnél a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 25. forduló:
Ferencváros - Kecskeméti TE 2-1 (2-0)
Albert Stadion, 5000 néző
v.: Solymosi
Ferencváros: Jova - Grúz, Klein, Sváb - Jovanovic, Rósa D. (Lisztes, 71.), Otten, Józsi, Hakola (Kulcsár D., 71.) - Beliczky (Fülöp N., 82.), Simic
Kecskemét: Németh G. - Koszó, Balogh B., Póti (Patvaros, 75.), Mohl - Litsingi, Cukic, Tököli (Balog M., 79.), Savic, Bertus (Pekár, 68.) - Lencse
gól: Simic (1.), Grúz (32.), illetve Litsingi (47.)
sárga lap: Sváb (66., 80.), illetve Mohl (32.), Bertus (60.), Cukic (86.)
piros lap: Sváb (80.), illetve Pekár (70.)

Szinte még el sem kezdődött a mérkőzés, máris megszerezte a vezetést a Ferencváros, Beliczky fejese még kipattant a kapufáról, de Simic egy méterről a jobb sarokba bólintott (1-0).

A Fradi az egygólos előny birtokában - több-kevesebb sikerrel - a folytatásban is igyekezett irányítani a játékot. Fél óra elteltével a hazaiak mezőnyfölénye újabb gólban mutatkozott meg, ezúttal Hakola szabadrúgását Grúz fejelte a jobb sarokba (2-0).

A második játékrész gyors kecskeméti góllal indult - ezúttal Litsingi talált be fejesből -, s a vendégek ezt követően több helyzetet is kialakítottak, ám a csereként beállt Pekárt kétpercnyi játék után - szabálytalan megmozdulás miatt - kiállította a játékvezető.

A megfogyatkozott vendégcsapat helyzete így nehezebbé vált, tíz perccel később azonban kiegyenlítődött a létszám. Sváb megkapta a második sárga lapját, így az FTC is tíz emberrel fejezte be az összecsapást.