Vágólapra másolva!
A nyár végére már a boltokban lehet Szepesi Nikolett Orgazmusolimpia című, második könyve. A volt úszónő élvezi, hogy sokan icipicik lesznek, ha meghallják a nevét.

"Nem adtam ki mindenkit az első könyvben, de most már az a válogatott sportoló sem fogja megúszni, aki külföldön élt néhány évvel ezelőtt, még házas is volt, de néhány SMS után repülőre ült, és csak azért haza­jött Magyarországra, hogy engem egy autópálya menti szállodában megdugjon. Élvezem, hogy mostanában sokan icipicik lesznek, ha meghallják a nevemet, és biztos vagyok benne, hogy az újabb könyvvel okozok még kellemetlen perceket egyeseknek" - indokolta a Blikknek Szepesi, miért döntött a folytatás mellett.

Az Eb-bronzérmes volt úszó első, Én, a szexmániás című könyvéből az újság szerint eddig 20 ezer példányt adtak el, amivel a szerző nyolcmillió forintot kereshetett.

"Senkinek semmi köze ahhoz, hogy mennyit keresek a könyveimmel, számomra nem ez a fontos, mert nem a pénz miatt vágtam bele az újabb könyvbe" - mondta erre Szepesi, aki szerint augusztus végére már kapható lesz az újabb kötet. "Az elmúlt hetekben új impulzusok értek, érdekes emberekkel ismerkedtem meg, és bár sokan elküldtek a francba, amiért kiteregettem a magam és mások szennyesét, rengetegen biztattak arra is, hogy ne hagyjam abba, és írjam meg azt is, amit eddig nem."