Egész olcsón kiugorhat a Super Bowlra

Super Bowl XLVIII - Seattle Seahawks v Denver Broncos GettyImageRank3 Start SPORT HORIZONTAL Costume AMERICAN FOOTBALL USA STADIUM New Jersey Fan Super Bowl East Rutherford Seattle Seahawks NFL Denver Broncos Metlife Stadium
EAST RUTHERFORD, NJ - FEBRUARY 02: Costumed football fans are shown prior to start of Super Bowl XLVIII between the Denver Broncos and the Seattle Seahawks at MetLife Stadium on February 2, 2014 in East Rutherford, New Jersey. Jamie Squire/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Elege van belőle, hogy hajnalig kell kuvikolnia, hogy nézni tudja a Super Bowlt, ráadásul a hangulat rovására megy, hogy az éjszaka közepén kell meccset néznie? Semmi gond, gyorsan utánajártunk, mennyiért lehet kiugrani Phoenixbe egy közepes helyről döntőt nézni. Mi durvábbra számítottunk. 

A Patriots hivatalos jegyértékesítője, az AceTicket még kínál jegyeket a meccsre, sőt akár jó helyről is nézhetjük a Seattle Seahawks-New England Patriots NFL-nagydöntőt. Tulajdonképpen nem is annyira vészesek az árak: bár akad jegy bő hárommillióért is, szerényebbe húzott igényszinttel már akár 700,000 forintért is vehetünk jegyet a Super Bowlra.

A 11 ezer dolláros jegy egyébként a létező legjobb helyre szól, úgyhogy ha van a bulira – mai árfolyamon számolva – 2,993,000 forintunk, akkor érdemes az első emeleti terasz középső részét választanunk, de maradjunk inkább a legolcsóbb lehetőségnél, mert ezzel számoltunk végig. A képen bejelöltük, hova szól a 2500 dolláros tikett.

Onnan sem lenne rossz amúgy Forrás: Origo

A jegyárhoz képest az utazás és a szállás már szinte bagatell. Budapestről rajtolva, egy londoni átszállással egészen rendben van a kiutazás Phoenixbe, ugyanakkor a hazaútnál már számolgatni kell. A kérdéses időpontban a legolcsóbban egy New York-i, és egy helsinki átszállással jöhetünk haza (279,000 forint), ami kőkemény 42 órás utazást jelent. Érdemesnek tűnik rádobni néhány ezrest, hogy a Philadelphia-London útvonalon érkezhessünk Budapestre, mert így 28 óra alatt megvan az utazás.

Phoenix még mindig elég sok szállást kínál a meccs idejére, még válogatni is lehet köztük. A legolcsóbb 110,000 forint körül lenne, de három csillag alatt benne van, hogy rombolja az élményt az ifjúsági szálló. A belvárosi Spring Hill Suites (remek pontszámokat kapott a látogatóktól, kiemelkedőnek számító 8,8 ponton áll) még öt szabad szoba van január 31. és február 2. között, 186,000 forintért szeretettel látnak minket.

Ha ön is lelkes szurkoló, ott a helye Forrás: AFP/Getty Images/Jamie Squire

Ez így összesen kb. 1,2 millió forint. Jó mulatást! (Hozzon csokit a barátainak!)