Vágólapra másolva!
A Polestar Cyan Racing arra számít, hogy a Honda magyar versenyzőjével is meg kell majd küzdenie a győzelemért idén a túraautó-világbajnokságban.

A Polestar Cyan Racing eredeti ötéves tervében 2018-ra tűzte ki célul a bajnoki cím megszerzését a WTCC-ben, de a tavaly év végi jó szereplésen felbuzdulva már 2017-ben küzdeni fognak a végső győzelemért - egyéniben és csapatban egyaránt.

A svédek a Thed Björk, Nicky Catsburg és Néstor Girolami pilótahármassal vágnak neki az idénynek, és bíznak benne, hogy méltó versenytársai lesznek a Hondának és a Citroën privát versenyzőinek.

Thed Björk tavaly összetettben tizedik lett a Polestar Volvójával. Forrás: DPPI/Clement Marin

A Polestar Motorsport vezetője, Alexander Murzevski Schedvin a TouringCarTimes-nak azt mondta,

A csapatvezető nagyon erősnek tartja a Citroëneket, melyek gyári szinten már nem lesznek jelen idén a sorozatban, ettől viszont még számolni kell velük. Ugyancsak riválisként tekint a Volvo a Honda pilótahármasára és a japán csapat egészére.

Micheliszt az ellenfelek is esélyesnek tartják a vb-címre Forrás: Honda

"Michelisz Norbert rengetegszer okozott már meglepetést. Ha ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta, akkor nagy esélye lesz a végső győzelemre, csak úgy, mint Rob Huffnak, aki egy nagyszerű pilóta, függetlenül attól, hogy épp hol van" - nyilatkozta Alexander Murzevski Schedvin.