Következő mérkőzések
Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia
Vágólapra másolva!
A német Kicker szerint Szoboszlai Dominik nem lesz ott a magyarok végeleges Európa-bajnoki keretében, mert a Lipcse játékosának továbbra sem jött helyre tökéletesen korábbi sérülése.

A német Kicker szerint nem számíthat Szoboszlai Dominik játékára a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi. A télen Lipcsébe igazoló játékos újra korábbi sérülésére panaszkodik, eddig pályára sem léphetett szeméremcsont-gyulladása miatt.

A magyar válogatott játékosa az ausztriai edzőtáborban is külön edzett a többiektől, de a jelek szerint nem számíthat a 20 éves tehetségre a magyar csapat. A Kicker szerint Szoboszlai Dominik már el is hagyta a magyar csapat edzőtáborát (utóbb kiderült, hogy ez téves információ, a támadó a kerettel maradt).

Szoboszlai Dominik hiánya érzékeny veszteség lehet, ráadásul a lipcsei játékos pont azon a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon nem szerepelhet, ahová ő rúgta ki a magyar csapatot.

A Magyar Labdarúgó Szövetség sajtófőnöke, Szabó Gergő a kedd délutáni kerethirdetésig nem kívánta kommentálni a történteket.

Az Origo munkatársai a helyszínről tudósítanak majd a magyar válogatott saalfeldeni edzőtáborából, amikor Marco Rossi kedden 17.00 órakor kijelöli a magyar csapat végleges, 26 fős keretét.

A magyar válogatott a kontinensbajnokság F csoportjában a címvédő portugálokkal (június 15.), valamint a világbajnok franciákkal (19.) a Puskás Arénában, míg a németekkel (23.) Münchenben játszik majd.

Mindent egy helyen az Eb-ről