Másik börtönbe vitték a ManCity erőszakoló focistáját, mert a rabok között túl sok volt a Manchester United szurkoló

Horizontal
France's defender Benjamin Mendy arrives in Clairefontaine-en-Yvelines on November 12, 2018, as part of the team's preparation for the upcoming Nations League football match against the Netherlands and a friendly football match against Uruguay. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
Rájár a rúd Benjamin Mendyre. A Manchester City labdarúgóját a napokban átszállították Nagy-Britannia egyik legzordabb börtönébe, ugyanis régi helyén nem volt biztonságban.

A Manchester City 27 éves futballistája,

Mendy immár a szigorúan őrzött manchesteri Strangeways-börtönben raboskodik.

A francia védőt hétrendbeli nemi erőszakkal vádolják, és a magántulajdonban lévő liverpooli B-kategóriás Altcourse-ból került át új helyére vádlott-társa, a 40 éves Louis Saha Matturie társaságában - írja a Bors.

Rájár a rúd Benjamin Mendyre Forrás: AFP/Franck Fife

A Strangeways A-kategóriás, de a focista abban is ki lesz téve fenyegetésnek, ezért ha kell,

22 órára is magánzárkába küldhetik,

mert így nem eshet bántódása. Ebben az intézetben tölti büntetését a félszemű rendőrgyilkos, Dale Cregan.

Liverpoolban, az Altcourse-ban féltették a két erőszakoló testi épségét, mert az ottani elítéltek többsége Manchester United-szurkoló, azaz zsigerből gyűlölik a City-játékos Mendy-t.

A Strangeways-ben vigyáznak ugyan a testi épségére, de azt nem tudják megakadályozni, hogy a rabok éjszakánként hangosan üvöltsék a nevét, minek következtében alig tud majd aludni.