Vágólapra másolva!
A jelenleg csapat nélküli Cristiano Ronaldo a vb-kiesés után nem nyaralni, vagy pihenni indult, hanem Valdebebasba, a Real Madrid edzőközpontjában bukkant fel, ahol igyekszik egyre jobb formába kerülni.

Azután, hogy Portugália elveszítette a Marokkó elleni negyeddöntőt, biztossá vált, hogy az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo úgy fog visszavonulni, hogy a legrangosabb trófeát sosem fogja megnyerni. Érthetően a portugál sztár csalódott, ám jelenleg is azon fáradozik, hogy minél jobb formába kerüljön. A 37 éves ikonnak jelenleg nincs klubja, így roppant érdekes, hogy hol bukkant fel: Jorge Picón spanyol újságíró, és olasz átigazolási szakértő, Fabrizio Romano is arról számolt be, hogy Ronaldo Valdebebasban, a Real Madrid edzőközpontjában készült szerda délután, egy elkülönített pályán.

Romano szerint egyelőre nincs arról szó, hogy Ronaldo azért edzene a Real Madridnál, mert a spanyolok szerződtetni akarják őt, pusztán arról van szó, hogy kiváló viszonyt ápol korábbi csapatával. Ettől függetlenül persze utóbbit sem lehet kizárni, a fogadóirodák szerint erre is van esély, mint ahogy arra is, hogy a portugál szupersztár Amerikába, Szaúd-Arábiába, vagy a nevelőegyesületéhez, a Sportinghoz igazol a télen.

Cristiano Ronaldo az utolsó világbajnokságán szerepelt Katarban Forrás: ANP via AFP/Koen Van Weel

Cristiano Ronaldo kilenc szezont töltött a Real Madridnál 2009 és 2018 között, ahol a klub történetének legeredményesebb játékosa lett, miután 438 meccsen 450 gólt lőtt és 131 gólpassz jegyzett. Emellett négy Bajnokok Ligáját, két spanyol bajnoki címet is nyert a Reallal, amelynek színeiben négyszer kapta meg az aranylabdát.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.