Vágólapra másolva!
Matteo Vitale, a tribalfootball.com olasz újságírója azt írja, hogy Szaúd-Arábiából megkörnyékezték Marco Rossit, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.

Az olasz újságíró azt írja, hogy A Magyar Labdarúgó Szövetségnek harcba kell szállnia Marco Rossi megtartásáért, ugyanis több dúsgazdag szaúdi csapat is szemet vetett az olasz szakemberre.

Vitale kiemeli, hogy a magyar válogatott szenzációs szereplése miatt Rossi valóságos hőssé vált Magyarországon, akinek a sikerei Európán kívül sem maradtak észrevétlenek.

A tribalfootball.com az olasz szakemberhez közel álló forrásoktól úgy értesült, hogy több szaúdi klub közvetett, vagy közvetlen módon már felvette a kapcsolatot Rossival és érdeklődtek a helyzetéről és az elérhetőségéről.

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az olasz források szerint a Szaúd-Arábiába költözés és az ottani munka lehetősége olyan dolog, amire Marco Rossi nyitott lenne. Ugyanakkor kiemelik, hogy Rossinak 2025-ig szóló szerződése van a Magyar Labdarúgó Szövetséggel.

- nyilatkozta Rossi a 2021-es Európa-bajnokság után.

Marco Rossit 2018. június 19-én neveztek ki a nemzeti csapat élére, ezzel már több mint öt éve irányítja a nemzeti csapatot. Baróti Lajos óta egyetlen kapitány sem ült egyhuzamban annyi ideig a kispadon, mint az olasz szakember.