Így örültek a kecskeméti focisták Rossi döntésének - videó

Budapest, 2023. augusztus 19. Kata Mihály, az MTK játékosa (b) és a kecskeméti Szuhodovszki Soma a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott MTK Budapest - Kecskeméti TE mérkőzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2023. augusztus 19-én. MTI/Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Alighanem kevesen örülnek most annyira, mint a kecskemétiek, hiszen három futballista is bekerült a magyar válogatott keretébe a szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre és az azt követő barátságos mérkőzésre.

Marco Rossi kedden kihirdette keretét, amely tartogatott néhány meglepetést, például, hogy az előző szezonban ezüstérmes Kecskemét két meghatározó játékosa, Szuhodovszki Soma és Horváth Krisztofer először kapott meghívást. Rajtuk kívül Szalai Gábor szerepel a keretben még a lila-fehérektől, ami azt jelenti, hogy a Kecskemét adja jelenleg a legtöbb futballistát a nemzeti együttesnek.

Az MTK-s Kata Mihály (b) és a kecskeméti Szuhodovszki Soma is először kapott meghívót Marco Rossitól Forrás: MTI/Kovács Tamás

Az NB I idei szezonját három győzelemmel és egy vereséggel kezdő KTE a közösségi oldalain megosztott egy videót, amin közösen nézték a tévéből a kerethirdetést, és érthető módon hatalmas volt az öröm. A csapat tagjai minden alkalommal hatalmas ujjongásban törtek ki, amikor Rossi a csapattársaik nevét olvasta fel.