Vágólapra másolva!
Október végén megújult a Szerencsejáték Zrt. online sportfogadási oldala, a TippmixPro. A szolgáltatás népszerűsítése céljából létrehozott kampány keretében a vállalat munkatársai egy sport tematikájú kvízestet szerveztek, amelyen hat csapat mérhette össze az erejét. Az izgalmas és fordulatos vetélkedőn való részvétel mellett a Szerencsejáték Zrt. külső és belső kommunikációs osztályvezetőjével, Paparó Tamással beszélgettünk, aki a megújult sportfogadási felület pozitív változásairól és a 2024-es célokról is szót ejtett.

Hat nagyszerű csapat és egy fantasztikus kvízjáték

A Szerencsejáték Zrt. a TippmixPro megújulása alkalmából december 1-jén egy rendhagyó, sportkvízestet szervezett, ahol hat csapat mérkőzött meg egymással. A Szerencsejáték Zrt. és a Freestyle FC influenszercsapata mellett egy újságírókból verbuvált ötfős társaság tagjaként küzdhettem meg az értékes nyereményekért, valamint három olyan csapat is kiegészítette a mezőnyt, amely egy korábbi online kvízforduló győzteseiből állt össze.

Nagyon sikeres és tartalmas volt a kvízest Forrás: Szerencsejáték Zrt.

Az elképesztően izgalmas és fordulatos vetélkedő villámkérdésekkel indult, majd többek között futballal, olimpiai sportágakkal, szabályokkal és sportos kiegészítőkkel kapcsolatos kérdésekre kellett válaszolni

egy percen belül, és az időkeret lejárta után, vagy hibás válasz esetén a csapatok pontokat rabolhattak egymástól. A kiélezett küzdelem végén a kvízest győztese az online játékosokból álló (n)agykovácsok csapata lett, ám az est során nem csak az első helyezett, hanem az összes résztvevő ajándékokkal és egy fantasztikus élménnyel lehetett gazdagabb.

Drámai fordulatokat és izgalmas pillanatokat hozott a kvízcsata Forrás: Szerencsejáték Zrt.

A tanulságos és változatos kérdéseket felvonultató játék után a Szerencsejáték Zrt. külső és belső kommunikációs osztályvezetőjével, Paparó Tamással beszélgettünk, aki elégedett mosollyal nyugtázta, hogy mindenki remekül érezte magát az izgalmas vetélkedőn.

"Eléggé intenzív egy év van a hátunk mögött. 2023 januárjában megnyílt az online sportfogadási piac, azaz más, magyar engedéllyel rendelkező versenytársak is megjelenhettek ezen a piacon. Részben ezért is már korábban elkezdtük fejleszteni és versenyképesebbé tenni a TippmixPro felületünket, amelyhez bevontunk egy új szolgáltatót is, most ősszel tudtunk révbe érni. Ezzel a kvízesttel szerettünk volna köszönetet mondani játékosainknak, a témával foglalkozó újságíróknak és a promócióban velünk dolgozó Freestyle FC influenszercsapatának a közös munkáért. A mai alkalmat megelőzte egy online válogató, ahol a közösségi felületeinket követők is élőben játszhattak a mai, személyes döntőbe való bejutásért. Ebből az izgalmas csatából három csapat juthatott be a kvízestre, és mérkőzhettek meg a Freestyle FC-vel, az újságírói csapattal, valamint a Szerencsejáték Zrt. belső, hasonló játékát megnyert munkatársaival. Így állt össze a hat csapat.

mondta Paparó Tamás a sikeres kvízest eredményhirdetése után, majd arról is beszélt, hogy milyen változásokat tapasztaltak a TippmixPro megújulása óta eltelt bő egy hónapban.

Nagyszerűen teljesítettek a csapatok a tartalmas kvízjátékban Forrás: Szerencsejáték Zrt.

Már most óriási siker a megújult TippmixPro

"Az új oldal fejlesztésénél a legfőbb szempont az volt, hogy mi az, amivel a játékosainknak többet tudunk nyújtani, amit ők igényelnek és ezeket az új rendszerbe beépítettük. Most már elérhető számukra a fogadáskészítő, a cashout (azonnali kifizetés) funkció, valamint az odds-piramis. A megújult felületünk bevezetése óta az látható, hogy az új funkciók, a közel tízszer több fogadási esemény az online sportfogadók számára rendkívül vonzóvá tették a tippmixpro.hu felületet.

amit hosszú hónapokon keresztül a kollégákkal végeztünk" - árulta el a Szerencsejáték Zrt. külső és belső kommunikációs osztályvezetője, aki azt is elmondta, hogy a magyar fociválogatott kiemelkedő szereplése még magasabbra emelte a játékosok sportfogadási kedvét. Az új oldal további erőssége, hogy hazánkban legálisan csak itt lehet tétet rakni a magyar látványcsapatsportok eseményeire, mint például a foci, a kézi-, a röp- és a kosárlabda, vagy a jégkorong mérkőzésekre.

"A magyar válogatott meccseit mindig is nagy érdeklődés övezi. A játékosaink amellett, hogy nagyon izgulnak, szorítanak a csapatért, próbálnak még egy plusz izgalmi faktort beletenni a meccsnézésbe,

ez pedig többek között a sportfogadás. A magyar válogatott remek szereplése a sportfogadási kedvet még inkább felturbózta. Érdemes még megemlíteni azt is, hogy napjainkban az e-sport és a v-sport (virtuális sport) is hatalmas népszerűségnek örvend, amelyek előnye, hogy remek alternatívák, amikor épp nincsenek hagyományos meccsek" - tette hozzá Paparó Tamás.

A magyar válogatott fantasztikus szereplése magasabbra emelte az online játékosok sportfogadási kedvét Fotó: Csudai Sándor - Origo

A vállalat kommunikációs osztályvezetője azt is elárulta, hogy a következő évben további fejlesztésekre lehet számítani a TippmixPro felület kapcsán, az oldal még több hasznos funkcióval bővül majd. A 2024-es foci-Eb fogadási szempontból kiemelkedő jelentőségű esemény lesz, amelyen a magyar válogatott is természetesen képviselteti magát, hiszen óriási érdeklődést hoz majd a játékosok körében.

"További felfutásra számítunk a TippmixPro kapcsán és nem állunk itt meg, tovább bővítjük az elérhető szolgáltatások palettáját. A foci-Eb a sportfogadók oldaláról kiemelten népszerű, főként, hogy a magyar csapat ismét ott lesz.

ezért bízunk abban, hogy az oldalunk népszerűsége csak emelkedni fog" - tekintett a jövőbe Paparó Tamás.