A Fradi korábbi edzője, Csercseszov figyelmeztette a Fradi kiszemeltjét

Zenit St. Petersburg V Pari Nizhny Novgorod - Russian Premier League Soccer Soccer Match Club Soccer Club Football People Men RPL Russian Premier League Premier League Competition National FC Zenit Saint Petersburg FC Pari Nizhny Novgorod Pari NN Saint Pe
Edgar Sevikyan (C) of Pari Nizhny Novgorod in action during the Russian Premier League match between FC Zenit Saint Petersburg and FC Pari Nizhny Novgorod on December 9, 2023 at Gazprom Arena in Saint Petersburg, Russia. (Photo by Mike Kireev/NurPhoto) (Photo by Mike Kireev / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros korábbi vezetőedzője elárulta, hogy már beszélt a Fradi várható igazolásának édesapjával.

Minden bizonnyal a téli érkezők között lesz a Fradinál Edgar Szevikjan, akinek az apjával már beszélt is a csapat korábbi edzője, Sztanyiszlav Csercseszov – írja a Metropol.

Edgar Szevikjan lehet a Fradi következő igazolása Forrás: NurPhoto via AFP/Mike Kireev/NurPhoto/Mike Kireev

A 22 éves, négyszeres örmény válogatott szélső az orosz élvonalban szereplő Pari Nyizsnyij Novgorod játékosa, akinek 1,1 millió eurós (414 millió forint) kivásárlási árát aktiválta a hírek szerint a magyar bajok. A szélső 1,8 millió eurós (676 millió forint) értékével az együttes legdrágábbra taksált futballistája.

Apja, és egyben ügynöke, Martirosz Szevikjan olyannyira Dejan Sztankovicsékat részesítette előnyben, hogy az orosz hírek szerint 300 ezer eurót (113 millió forint) bedobott az átigazolásba.

„Egy december 29-i Ilja Cimbalarra emlékező meccs után ünnepi vacsora volt, ahol odajött hozzám Szevikjan apja. Jót beszélgettünk, mondtam neki, hogy ha kell információ a Ferencvárosról, keressen csak nyugodtan. De még nem kerestek meg. Adja Isten, hogy ez az átigazolás meghozza a Ferencvárosnak és a játékosnak is, amit szeretnének tőle.

És nagyon nemzetközi. Amikor én ott voltam, húsz nemzet focistái játszottak ott. Most úgy fest, 21 lesz. Nem elég, hogy ígéretes egy játékos. Én is vittem oda ígéretes játékosokat, akikről kiderült, nem bírják a versengést. Hogy sikeres legyen valaki, fejben is erősnek kell lennie. Ezt kívánom Szevikjannak" – mondta Csercseszov.

A Ferencváros jelenleg Spanyolországban edzőtáborozik, idei első tétmérkőzését február 3-án játssza a Kisvárda otthonában.