Vágólapra másolva!
A Liverpool magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik hamarosan visszatérhet a pályára, viszont a csapatból újabb alapember szenvedett sérülést, az angol válogatott Trent Alexander-Arnold hetekig nem játszhat.

Szoboszlai Dominik hamarosan visszatérhet

A Liverpool nehéz időszak elé nézhet a közeljövőben, mert egyre többen dőlnek ki a sorból, ráadásul Mohamed Szalah játékára az Afrika-kupa miatt hetekig nem számíthat Jürgen Klopp vezetőedző, viszont Szoboszlai Dominik felépülése jól halad. A magyar válogatott csapakapitánya combizomsérülés miatt kihagyta az Arsenal elleni FA-kupa meccset és a szerdai Ligakupa-találkozón sem játszhat a Fulham ellen, de ha minden jól megy, ezt követően visszatérhet.

Szoboszlai Dominik hamarosan visszatérhet a pályára Forrás: AFP/Oli Scarff

nyilatkozta a Liverpool másodedzője, Pepijn Lijnders.

Újabb sztár sérült meg a Liverpoolban

Az év magyar sportolójának választott 23 éves középpályás mellett Andrew Robertson, Thiago Alcantara, Kosztasz Cimikasz és Stefan Bajcetic is sérüléssel bajlódik, Virgil van Dijk viszont felépült a betegségéből és újra bevethető.

A sérültek listáját Trent Alexander-Arnold gyarapítja, az angol válogatott jobbhátvéd az Arsenal elleni FA-kupa találkozón szenvedett térdsérülést, ezért várhatóan hetekig nem játszhat.

"Van egy kis szakadás a térdének oldalszalagjában, időre van szüksége, hogy felépüljön. Néhány hetet biztosan ki kell hagynia. Meghatározó játékosa a csapatnak, nagyon hiányozni fog nekünk a következő meccseken" - mondta az angol játékosról a Liverpool másodedzője.