Megszólalt a súlyos betegsége után a budapesti világbajnokságra készülő Eb-érmes magyar atléta

European Championships - Athletics Sports EM Horizontal ATHLETICS EUROPEAN CHAMPIONSHIP GO, Madarász Viktória
16 August 2022, Bavaria, Munich: European Championships, European Championship, 35km walking women. Third-placed Viktoria Madarasz (Hungary) laughs at the award ceremony. Photo: Marius Becker/dpa (Photo by MARIUS BECKER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A 35 kilométeres távon tavaly Európa-bajnoki bronzérmes magyar gyalogló, Madarász Viktória a Hír TV-nek beszélt a pályafutása legfontosabb állomásairól, a gyaloglás alapszabályairól, a közelmúltbeli súlyos betegségéről és a jövő héten kezdődő budapesti atlétikai vb-vel kapcsolatos várakozásairól.

Madarász augusztus 20-án a 20 kilométeres, augusztus 24-én pedig a 35 kilométeres távon áll majd rajthoz.

Jegyek kaphatók az atlétikai világbajnokságra a jegy.atletikaivilagbajnoksag.hu weboldalon. A délelőtti jegyek egységesen 3000 forintba kerülnek, míg az esti programokra a hétköznapi versenynapokon 6900, hétvégén 8900 forinttól indulnak a jegyárak. Összesen 9 esti és 5 délelőtti program lesz a világbajnokság alatt és 6, ingyenesen látogatható utcai versenyt rendeznek, amelyek rajtja és célja a Hősök terén lesz. A női maraton augusztus 26-án, a férfi maraton 27-én reggel 7-kor rajtol.