Vágólapra másolva!
A Magyar Televízió Telesport című műsorában Csapó Gábor, az Újpest vízilabdacsapatának szakvezetője bejelentette, az új szezonban már a Ferencváros együttesét irányítja. Az olimpiai bajnok klasszis hároméves megállapodást kötött a zöldekkel.

Napokkal korábban az egyik napilap már megszellőztette a hírt: Csapó Gábor, az Újpest vízilabdacsapatának szakvezetője ősztől már a Ferencváros együttesét irányítja. A hírt maga a játékosként olimpiai bajnoki címet szerző tréner erősítette meg a Telesport műsorában, hozzátéve, egyelőre szóbeli megállapodásról van csak szó.

"Hivatalosan még nem vagyok a Fradi edzője, de tény, megállapodtam a klubbal, a szakosztály vezetőivel. Nagy kihívás számomra ez a feladat. Egy hete beszéltem Veres Tiborral, a Wallis Rt. elnökével, aki mondta, szeretné támogatni a zöldeket, így kerültem én a képbe. A Fradiban rengeteg fiatal tehetség van, ha tudjuk, már idén megerősítjük két-három játékossal a csapatot. De igazából egy hároméves projectet dolgoztunk ki, amelynek célja, hogy három éven belül bajnok legyen a Ferencváros, s sikerrel szerepeljen a Bajnokok Ligájában is" - mondta Csapó.

A szakvezető a 2002-2003-as szezonban Újpesten dolgozott, irányításával az UTE-Taxi 2000 pólósai az ötödik helyen végeztek, s ezzel az együttes jogot szerzett a LEN-kupa részvételre. Az FTC Gyöngyösi András vezetésével a negyedik helyen zárt.