Társoldalunk:

Két Kásással bajnoki címre pályázik a Vasas

A Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) hétfőn elkészítette a szeptember utolsó szombatján kezdődő férfibajnokság sorsolását, amely szerint az új ob I-es idényben először november 8-án küzd meg egymással a címvédő Honvéd és első számú kihívója, a Vasas.

Az alapszakasz első etapjában - szeptember 27. és december 20. között - 11 fordulót bonyolítanak le, vagyis mindenki játszik mindenkivel, majd a visszavágó kör következik, már jövőre, január 10-től április 18-ig. A kétszakaszos rájátszás április 20-án startol, s tart május 1-ig, majd a helyosztók jönnek május 5. és 16. között.    

A bajnoki nyitóetap első rangosabb meccsét az FTC vívja a BVSC-vel a második fordulóban, október 4-én, míg a legnagyobb érdeklődéssel várt pólós derbi a legutóbbi bajnokság első két helyezettje között a hatodik. fordulóban, november 8-án lesz, amikor is a Honvéd megy vendégségbe a Vasashoz. Az első kettős rangadóra a kilencedik fordulóig kell várni, ekkor - december 13-án - a Vasas a BVSC-vel, a Honvéd az FTC-vel csap össze. Az alapszakasz első felvonásának december 20-ai zárónapján, a tizenegyedik fordulóban pedig a fővárosi élcsapatok FTC-Vasas, BVSC-Újpest párosításban köszönnek el 2003-tól.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK