Vágólapra másolva!
Heidi Löke és Andrea Lekic után harmadik légiósát szerződtette a Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapata, amely a régóta lebegtetett hírt hivatalosan is megerősítve közölte, a következő szezonban Jovanka Radicevic is a bajnokcsapatban folytatja pályafutását.

Ugyan március közepén a montenegrói Vijesti napilap online kiadásának a játékos megerősítette már a hírt, a Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapata csak hétfőn hozta nyilvánosságra Jovanka Radicevic szerződtetését.

A visszavonuló szlovák Katarina Mravíkova helyére érkező montenegrói válogatott szélső kétéves szerződést írt alá a magyar bajnokhoz

"Azért döntöttem az ETO mellett, mert évek óta Európa élvonalában van és kimagaslóan jó játékosokból áll. Biztos vagyok benne, hogy van esélye elhódítani a régóta várt trófeát és nekem is új kihívást jelent a pályafutásomban" - nyilatkozta a 24 éves szélső a klub honlapjának.

"Mindenképp a BL-győzelem a legnagyobb célom. Volt lehetőségem a győri közönség előtt játszani, mondhatom, fantasztikus atmoszféra volt a csarnokban. Csak azt üzenem, hogy egyszerűen maradjanak olyanok, mint eddig voltak, és én is mindent meg fogok tenni érte, a maximumomat fogom adni, hogy együtt ünnepelhessünk minden meccs után."

A Győr korábban már megegyezett a Larviktól érkező norvég Heidi Lökével, illetve a Ljubljana szerb légiósával, Andrea Lekiccsel.