Három jelölt esélyes a győri kézisek kispadjára

CSM Bucuresti - Gyori Audi ETO KC -  EHF Women's Champions League Martin Ambros HANDBALL CSM Bucuresti Dinamo Bucharest Gyori Audi ETO KC 2017/18 EHF women's Champions League SPORT Olympic Games Summer Games TEAM
Gyor's coach Martin Ambros during EHF Women's Champions League Main Round match between CSM Bucuresti and Gyori Audi ETO KC at Polivalenta Hall in Bucharest, Romania, on 27 Janury 2018. (Photo by Alex Nicodim/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Győri Audi ETO KC elnöksége a Nemzeti Sport  információi szerint hétfőn dönt az új vezetőedzőről.

A kispadra három esélyes pályázó van. Korábban a jelenlegi másodedző, Danyi Gábor és az ETO egykori francia légiósa, Raphaëlle Tervel kettőse tűnt a legesélyesebbnek, de Bartha Csaba klubelnök szerint háromesélyes a kérdés.

Ambros Martín az idény végén biztosan távozik Forrás: NurPhoto/Alex Nicodim/NurPhoto/Alex Nicodim

„Három szakember nevét fogom az elnökség elé terjeszteni. Az utóbbi hetekben rengeteget dolgoztam, utaztam, tárgyaltam, hogy sikerüljön megtalálni a lehető legjobb megoldást. Húsz-huszonöt potenciális jelölt volt, közülük került ki az a három, akikből az elnökség választani fog. Nem lesz egyszerű döntés, de mindenki átérzi ennek a felelősségét, és remélem, a lehető legjobb megoldás születik majd" – idézi Barthát a sportnapilap.

Ambros Martín vezetésével öt év alatt háromszor nyert Bajnokok Ligáját a Győr.