A TF-től botrányosan távozó kosárlabdaedző Győrben tűnt fel

Mehmedovic Merim, SERCO-TF-Budapest
Eltűnt a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő SERCO-TF-Budapest vezetőedzője, Mehmedovic Merim
Vágólapra másolva!
A 25 éve Magyarországon élő bosnyák Merim Mehmedovic lett a Győr női kosárlabdacsapatának új edzője. Erről a Nemzeti Sport számolt be.

A bosnyák szakember legutóbb akkor került az érdeklődés középpontjába, amikor a TF férficsapatának edzőjeként "eltűnt". Később kiderült, hogy ez nem volt igaz, akkor ezt írtuk róla.

Döbbenet: eltűnt az NB I-es csapat vezetőedzője

Eltűnt a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő SERCO-TF-Budapest vezetőedzője, Mehmedovic Merim. A klub semmit nem tud a trénerről, képtelenek elérni, így új embert keresnek a helyére. Nem mindennapi közlemény jelent meg az NB I-es kosárcsapat honlapján, a SERCO-TF-Budapestnél január 2. óta nem látták az edzőt. „A SERCO-TF-Budapest vezetőedzője, Mehmedovic Merim január 2.

Később kiderült, hogy a mester nem tűnt el, csak anyagi vitái voltak a csapattal. A bosnyák szakembernek nem lesz egyszerű dolga Győrben, mert a csapat 6 győzelemmel és 6 vereséggel a bajnokság 6. helyén áll. Az ottani játékosállomány - sokak szerint az egyik legjobb az NB I-ben - többre hivatott. Merim Mehmedovic feladata lesz most az, hogy az együttest kirántsa a gödörből.