Vágólapra másolva!
Győri Mátyás, Juhász Ádám, Sipos Adrián és Ancsin Gábor is szerződést hosszabbított a Grundfos-Tatabánya férfi kézilabda-csapatával - olvasható a klub hétfői bejegyzésében.

Az egész szezont végigkísérő anyagi problémák, valamint a járvány okozta nehézségek és egyéb, a bajnokság körüli bizonytalanságok ellenére a Tatabánya mindent megtesz a jelenlegi keret megtartásáért, illetve megerősítéséért. Ezúttal két magyar válogatott játékossal sikerült szerződést hosszabbítaniuk.

A 23 éves irányító-balszélső, Juhász Ádám a 2019-20-as szezonban súlyos sérülése miatt nem tudott annyi időt a pályán tölteni, amennyit játéktudása alapján kellett volna. A következő idényben ismét csapata erőssége lehet.

A másik nagy bejelentés a jobbátlövő Ancsin Gábor nevéhez fűződik. A 29 éves játékos a legutóbbi szezonban még csak kölcsönben volt a csapat tagja. A 2020-21-es szezonban már a klub teljes értékű kézilabdázója lesz. A korábbi szegedi az FTC-Hungarocontrol mezét cseréli le végleg.

A 2019-es év legjobb magyar védőjátékosának megválasztott Sipos Adrián újabb három évre írt alá Vladan Matics csapatához.

Az egyik legnagyobb tehetségnek számító Győri Mátyás a januári Európa-bajnokságon berobbant a magyar válogatottba, és kiváló játékával egyértelműsítette, hogy a következő évtizedben a nemzeti csapat alapembere lenne irányító poszton. A még mindig csak 23 éves játékos már 2017-ben az NB I gólkirálya tudott lenni.

Marosi László, a klub elnöke azt is elárulta, hogy a hét folyamán még több - a játékoskeretet érintő - bejelentésre készül az egyesület.