Vágólapra másolva!
A Győrben zajló olimpiai selejtezőtorna szombati játéknapján a magyar női kézilabda-válogatott 31-23-re legyőzte Szerbiát és ezzel kijutott a tokiói ötkarikás játékokra. A találkozót követően a főszereplők az M4 Sportnak értékelték a látottakat.

„Tisztában voltunk vele, hogy egy lapra kell feltennünk mindent, így is tettünk, és nagyon örülünk, hogy sikerrel jártunk – mondta Lukács Viktória az M4 Sportnak. –

Belülről ez egyáltalán nem volt könnyű mérkőzés, mert nagyon küzdöttek, de a végén, amikor már öt-hat góllal vezettünk, akkor érezni lehetett, hogy feladták. Ez volt számunkra a legfontosabb mérkőzés, de azért bízom benne, hogy holnap egy felszabadult magyar válogatott fog pályára lépni az oroszok ellen, és akkor bármi megtörténhet. Szólok a stábtagoknak, hogy ablak mellett szeretnék ülni" – üzent a csapat utazását szervező stábnak a Győri Audi ETO KC szélsője.

Minden sportoló álma, hogy egyszer olimpián szerepeljen, én szinte még fel sem tudom fogni, hogy sikerült kijutnunk. Szerintem kell még hozzá pár nap" – mondta a találkozót követően Márton Gréta.