Ütötték-verték egymást a kosármeccsen - videó

Cleveland Cavaliers v Los Angeles Lakers GettyImageRank2 SPORT nba BASKETBALL
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 13: Dwight Howard #39 of the Los Angeles Lakers reacts to his dunk during the first half of a game against the Cleveland Cavaliers at Staples Center on January 13, 2020 in Los Angeles, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Sean M. Haffey/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Óriási verekedés tört ki egy tajvani kosármeccsen. Az eset egyik érdekessége, hogy a helyi bajnokságban játszik az NBA egyik korábbi legendás alakja, Dwight Howard, ráadásul az ő csapatának meccsén volt a balhé.

A Taojuan Leopards és a TaiwanBeer HeroBears meccse botrányba fulladt, miután egy perccel a vége előtt a HeroBears kapitánya lekönyökölte ellenfelét. A játékvezetők hiába próbáltak megtenni mindent szinte azonnal, egy edző is a pályára rohant, ami után elkezdtek záporozni az ütések.

A beszámolók szerint végül 20 percig állt a játék, ameddig a játékvezetők visszanézték az esetet, és 12 játékost ki is szórtak, köztük Howardot is. Howard csapata, a Leopards végül 120-108-ra nyert, Howard 28 pontot dobott.