Pazar gólokkal nyomták le Kamerunt a franciák

francia fociválogatott payet cabaye Kante
France's forward Dimitri Payet (R) celebrates with his teammates midfielder Yohan Cabaye (C) midfielder N'Golo Kante (2nd L) and defender Patrice Evra (L) after scoring a goal during the International friendly football match between France and Cameroon at the Beaujoire stadium, in Nantes, western France, on May 30, 2016 as part of the French team's preparation for the upcoming Euro 2016 European football championships. / AFP PHOTO / LOIC VENANCE
Vágólapra másolva!
Az utolsó percben harcolta ki a győzelmet az Eb házigazdája utolsó előtti felkészülési meccsén. Payet szabadrúgására még sokáig emlékezni fogunk.
Vágólapra másolva!

Az Európa-bajnokságra házigazdaként készülő francia válogatott felkészülési mérkőzésen 3-2-re nyert Kamerun ellen Nantes-ban.

A hazaiak szépen kiszolgálták a közönségüket, Blaise Matuidi és Olivier Giroud egy-egy kapáslövéssel talált be az afrikaiak kapujába, Dimitri Payet pedig egy gyönyörűen csavarodó szabadrúgásgóllal.

A mérkőzés összefoglalója:

A meccs emellett messze nem volt sima, Kamerun kétszer is egyenlített, még ha kevésbé látványos gólokkal is. A West Hamben játszó Payet a 90. percben döntötte el a mérkőzést a franciák javára.

Payet gólja a kapu mögül:

A franciáknak még egy barátságos meccsük van hátra a torna előtt, június 4-én a skótokkal találkoznak.

Felkészülési mérkőzés:
Franciaország-Kamerun 3-2 (Matuidi 20., Giroud 41., Payet 90., ill. Aboubakar 22., Chupo-Moting 88.)