Már az UEFA is Király nadrágjával foglalkozik

Király Gábor
Budapest, 2015. november 15. Király Gábor kapus ünnepel a Magyarország-Norvégia labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtező mérkőzés végén a budapesti Groupama Arénában 2015. november 15-én. Magyarország 2-1-re győzött Norvégia ellen, így kettős győzelemmel jutott ki a 2016-os, franciaországi kontinensviadalra. A magyar válogatott 44 év után szerepelhet ismét Európa-bajnokságon. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Viccesnek tűnik a nadrágja, de ennél sokkal többet jelent a magyaroknak Király Gábor - írja a válogatott kapusáról az UEFA.com. Storck áradozik a 40 éves kapus karizmájáról.
Vágólapra másolva!

"Nem nevetség tárgya a magyar Pizsamás Ember" – ezzel a címmel jelent meg cikk az UEFA Eb-oldalán Király Gáborról. Nemcsak a híres tréningnadrágjáról szól, hanem arról is, hogy ő lehet az Európa-bajnokságok történetének legidősebb játékosa, ha kedden ő véd az osztrákok ellen.

"Kapus vagyok, nem topmodell" – idézik Király Gábort az UEFA.com cikkében. És tényleg Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd


Beszél Királyról több csapattársa is. Korhut Mihálytól azt idézi a cikk, hogy egy védőnek nagyon fontos, hogy egy tapasztalt kapus legyen mögötte, Guzmics Rochárd pedig azt mondja, hogy Király még mindig úgy edz, ahogy a fiatal játékosok sem.

– teszi hozzá Guzmics.

Még Bernd Storckot is megszólaltatták arról, hogy mit gondol a 40. születésnapját másfél hónapja ünneplő kapusáról. "Megmondtam neki, hogy a kor nálam nem számít. Nem érdekel, hogy egy futballista fiatal vagy idős, csak jól kell teljesítenie. Gábor pedig jó, sőt kiváló.

Nagy segítségünkre lesz, hogy sikeresek lehessünk az Eb-n" – mondta a szövetségi kapitány.