Löw bocsánatot kért a gatyában turkálásért

Joachim Löw
Joachim Löw német szövetségi kapitány a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság C csoportjának első fordulójában játszott Németország-Ukrajna mérkőzés kezdete előtt a lillei Pierre-Mauroy Stadionban 2016. június 12-én. (MTI/EPA/Laurent Dubrule)
Vágólapra másolva!
Bocsánatot kért gusztustalan mozdulataiért Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki azt mondta, az adrenalin okozta a nadrágban való turkálást, és az azt követő ujjszagolgatást.
Vágólapra másolva!

Fotósok és videósok hada követi Joachim Löw minden mozdulatát, a német futballválogatott szövetségi kapitánya a folyamatos orrturkálásával a közösségi média vicces mémjeinek állandó szereplőjévé vált.

Az ukránok elleni Eb-meccsen azonban túltett eddigi gusztustalanságán, mert előbb elöl, majd hátul is benyúlt a nadrágjába, és ezután hosszasan szagolgatta a kezét.

Joachim Löw német szövetségi kapitány Forrás: MTI/EPA/Laurent Dubrule

Szerdán aztán Löw bocsánatot kért a tettéért.

„Láttam a rólam készült fotókat és videókat, az ember néha tesz tudat alatti dolgokat. Az adrenalin és a koncentráció miatt történt mindez, nagyon sajnálom. Megpróbálok a jövőben másképpen viselkedni” – mondta.